Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Trenyol Süper Lig, Ankaragücü – Rize Spor müsabakası sonunda FİFA Kokartlı Hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü Kulüp başkanı Faruk Koca tarafından yumruklanması ve yanında bulunan kişiler tarafından vahşice tekmelenmesi Uşak’ta da büyük tepkilere neden oldu.

İşte Uşak’tan tepki mesajları:

Hüseyin Altıntaş (Eski hakem ve Uşak İl Hakem Kurulu Başkanı): “Trenyol Süper Lig’de bugün oynanan Ankaragücü – Rize Spor müsabakası sonunda FİFA Kokartlı Hakemimiz Halil Umut Meler’e karşı gerçekleşen saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Ayrıca her zaman birlik ve dayanışma içerisinde olduğumuzu bildiriyor; sporda şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu ifade ediyoruz.

Ali Karaoba (CHP Uşak Milletvekili): “Bu saldırı sadece Halil Umut Meler’e değil; Türk sporundaki her bir paydaşa ve Türkiye'nin imajına da yapılmıştır. En sert şekilde kınıyorum!

Kendinden ve çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen bu rezil saldırgan, eski AKP Milletvekili Faruk Koca… Bu güç zehirlenmesi değildir de nedir? Hakeme yumruk atıp yerdeyken tekmeleyebilen başkan ve yönetim bu gücü kimden alıyor??

Faruk Koca'nın ismini anmadan "geçmiş olsun" diyenlerin sahte hoşgörüsüne kimsenin ihtiyacı yoktur. Bu utanç gecesini bizlere yaşatıp sporu kirleten, ülkemizi tüm dünyaya rezil eden Faruk Koca ve yöneticiler hakkında bir an önce yasal işlemler başlatılmalıdır! Sayın Halil Umut Meler'e bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Ayşegül Sözver Obalı (İYİ Parti Uşak İl Başkanı): “Yeşil sahalarda ki rekabetin mücadelenin kine bürünüp yumruğa dönüşmesini değil dostluğu kardeşliği pekiştirmesini diliyor bu çirkin saldırıyı kınıyoruz...”

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK