Putin'in camide Kuran-ı Kerim'i öptüğü anlar kamerada! Putin'in camide Kuran-ı Kerim'i öptüğü anlar kamerada!

AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Halit Doğan'ın biyografisi şu şekildedir:

Halit Doğan, 1978 yılında Çarşamba Yenikışla Mahallesinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim eğitimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü İlkokulu'nda tamamlamış ve orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesi'nde almıştır. Hukuk eğitimine başlamak üzere 1996 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanmış ve 2000 yılında mezun olmuştur.

2002 yılından 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmıştır. Aynı zamanda Çarşamba İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği ve Çarşambaspor'da yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

AK Parti'deki siyasi kariyerine 31 Mayıs 2014 tarihinde Çarşamba İlçe Başkanı olarak atanan Halit Doğan, 5. ve 6. olağan kongrelerde tekrar başkan olarak seçilmiştir.

31 Mart mahalli ve idari seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Halit Doğan, başarılı bir kampanyanın ardından Çarşamba Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Şimdi ise AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak hizmet etmeye hazırlanmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ