Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu? Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu?

Kazanın meydana geldiği Mehmet Tevfik Çamcı Sokak ve Halk Konutları sakinleri, daha öncede bu kesişme noktasında ölümlü, yaramalı ve maddi hasarlı çok sayıda kaza olduğunu hatırlatarak sokak ile Ulubey Yolunun kesiştiği kavşağa trafik ışıkları konmasını istedi.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesini arayan halk konutları sakinleri; “Yaklaşık 2 yıl önce engelli bir gencimiz, Ulubey yolundan namaz kılmak için karşıdaki camiye giderken araç çarpmış ve yaşamını yitirmişti. Yakın zamanda da bir emekli ve bir kadın mahallelimiz bu kavşakta araçlar tarafından çarpıldı. Çok şükür onlar yaralı olarak kurtuldu.

Bu kesişme noktasında neredeyse her gün kaza oluyor. Yolun sonundaki elektrik dirediği de çarpan araçlar yüzünden hala devrilmiş vaziyette yatıyor. Mehmet Tevfik Çamcı Sokak yokuş aşağı inilerek Ulubey yoluna bağlanıyor. Dolaysı ile araçlar çok hızlı aşağı iniyor. Özellikle geceleri Ulubey yolunda seyreden araçlarda çok hızlı gidiyor.

Burada daha fazla can ve mal kaybı istenmiyorsa bu kavşağa mutlaka trafik ışıkları konulmalıdır. Yetkililerden bu kavşağa bir an önce trafik ışığı koymasını talep ediyoruz. Koyulsun ki, başka insanlarımız ölmesin” dediler.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK