Hatay Valiliği ile AHBAP Derneği arasında gerçekleştirilen protokol töreniyle, gençlik merkezi yapımı için önemli bir adım atıldı.

Protokol, AHBAP Derneği kurucusu sanatçı Haluk Levent ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından imzalandı.

                                       Haluk Levent1

Gençlerin bireysel ve toplumsal olarak daha donanımlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 'Gençlik Merkezi Yapım Protokolü', Hatay Valiliği ile AHBAP Derneği arasında imzalandı. Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Gençlik Merkezi Hatay’ımıza hayırlı olsun.

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır? (Tarifi) Ayva Reçeli Nasıl Yapılır? (Tarifi)

Gençlerimizin bireysel ve toplumsal olarak daha donanımlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla Gençlik Merkezi Yapım Protokolü imzalandı.

Valimiz Mustafa Masatlı ve 6 Şubat ve devamındaki depremlerden sonra ilimizin iyi olma haline destek sağlamak amacıyla ilimizde çalışmalar yürüten AHBAP Derneği adına Haluk Levent arasında imzalanan Gençlik Merkezi ile gençlerimizin gelişimine çok yönlü katkı sağlanması hedeflenmektedir."

Bu protokol, gençlerin sosyal, kültürel ve eğitimsel yönden desteklenmesi amacıyla büyük bir öneme sahiptir. Gençlik merkezi projesi, Hatay'ın genç nüfusunun gelişimine ve topluma katkısına olumlu bir şekilde etki edeceği beklenmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi