Söylemezsem Olmaz programının enerjik sunucusu Hande Sarıoğlu, televizyon ekranlarının sevilen yüzlerinden biri haline geldi. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir? İşte detaylar...

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan Sarıoğlu, televizyon kariyerine 2008 yılında Aşk-ı Memnu dizisinde konuk oyuncu olarak başladı.

Kanal D'deki Aşk-ı Memnu'nun ardından çeşitli programlarda yer alan Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programı ile ekranlara geldi. Ardından Pasaport ve Kaç Para Kaç gibi programlarda sunuculuk yaptı.

2016 yılında TV8'de Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte Böyle Çok Daha Güzelsin programında jüri üyeliği yapan Hande Sarıoğlu, daha sonra spor alanına geçiş yaptı. Tivibu Spor ve Habertürk TV gibi kanallarda spor programlarını sunan Sarıoğlu, özellikle Habertürk TV'deki Spor Saati programı ile dikkatleri üzerine çekti.

Ancak 19 Şubat 2024 tarihinden itibaren Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu üstlenen Hande Sarıoğlu, magazin dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

Hande Sarıoğlu'nun televizyon kariyerindeki başarıları ve enerjik sunumu, onu izleyicilerin gözdesi haline getiriyor. Söylemezsem Olmaz programı ile ekranlarda boy gösteren Sarıoğlu, hem kariyeri hem de samimi sunumuyla dikkat çekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi