Hazar Ergüçlü Genç ve Yetenekli Oyuncunun Yaşamı ve Kariyeri

Genç ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, son filmi "Gönül" ile bir kez daha adından söz ettiriyor. Oyunculuğu ve şıklığıyla dikkat çeken Hazar Ergüçlü, izleyicilerin merak konusu haline gelmiş durumda. İşte Hazar Ergüçlü'nün hayatı, kariyeri ve yer aldığı işlere dair merak edilenler:

Hazar Ergüçlü 3

Hazar Ergüçlü Kimdir? Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992'de Kıbrıs'ta dünyaya gelmiş bir Türk oyuncudur. Genç yaşta tiyatro çalışmalarına başlayan Ergüçlü, Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro projelerinde yer aldı. Profesyonel oyunculuğa adımını, Derviş Zaim'in yönettiği "Gölgeler ve Suretler" adlı sinema filmiyle atmıştır.

Hazar Ergüçlü 2

Kariyerindeki Başarılar: Ergüçlü, oyunculuk kariyerine "Kuzey Güney" dizisinde canlandırdığı Simay Canay karakteriyle başlamış ve bu rolüyle geniş kitlelere ulaşmıştır. Ardından "Medcezir" dizisindeki Eylül karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Oyunculuğundaki başarıları, çeşitli ödüllerle de taçlandırılmıştır. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali ve Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerini kazanmıştır.

Filmografisi:

Benim Dünyam
Açlığa Doymak
Gölgeler ve Suretler
Timsah Ateşi
Kar
Gerçek Kesit: Manyak
Ahlat Ağacı
Her Şey Seninle Güzel
Gönül

Şahan Gökbakar’ın evi mühürlendi Şahan Gökbakar’ın evi mühürlendi


Dizileri:

Kuzey Güney
Medcezir
Analar ve Anneler
Yüksek Sosyete
Hayat Sırları
Dudullu Postası
Hakan: Muhafız
Alev Alev
Menajerimi Ara
Saklı
Sadece Arkadaşız


Ödülleri:

18. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali: En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
Altın Portakal Film Festivali: En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
Altın Objektif Ödülleri: Yılın Dijital Platform Dizisi Kadın Oyuncusu
Hazar Ergüçlü'nün Özel Hayatı: 30 yaşındaki oyuncu, yaklaşık 5 yıldır yönetmen Onur Ünlü ile birliktedir. Şu ana kadar evlenmeyen Ergüçlü, ilişkisi hakkında özel bir durum açıklamamıştır.

Hazar Ergüçlü, genç yaşta elde ettiği başarıları ve oyunculuktaki yeteneğiyle adından sıkça söz ettiren bir isim olarak kariyerine devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ