Uşaklılar bu akşam balık yiyecek Uşaklılar bu akşam balık yiyecek

 Edinilen bilgilere göre; Diyarbakır’da görev yapan  ve Diyarbakır’dan evli olan Jandarma Uzman Çavuş Ünal Can Özdemir, bilinmeyen bir nedenle kayınbiraderiyle tartıştı. Kayınbiraderi, eniştesini tabancayla vurarak yaşamına son verdi.

Olay, öğle saatlerinde Bağlar ilçesi Molla Gürani Caddesi Bahoz 6 Sitesi’ndeki adreste meydana geldi. Kayınbirader Mazlum A. ile konuşmak için evine gittiği eniştesi Ünal Can Özdemir'le bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüünce Mazlum A., yanında getirdiği tabanca ile eniştesi Ünal Can Özdemir’i karnından yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde Ünal Can Özdemir’in, hayatını kaybettiği belirlendi. Özdemir’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede 1 tabanca ve 1 boş kovan ele geçirilirken, kaçan şüpheli Mazlum A. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Ünal Can Özdemir'in cansız bedenin de toprağa verilmek üzere Uşak’a gönderildiği öğrenildi.

E N İ Ş T E1

Yıllarca Karakuyu köyünde muhtarlık yapan Mehmet Özdemir, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda; “Hazin bir olay sonucu oğlum Ünal Can Özdemir Diyarbakır’da hayatını kaybetmiştir. Cenazesi, 18 Eylül Çarşamba günü öğle namazını müteakip Karakuyu köyü mezarlığına defnedilecektir” bilgisini verdi 

Muhabir: SALİH KILINÇ