Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi

Çankırı'da AK Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Hüseyin Filiz'in biyografisi şu şekildedir:

Çankırı'nın yerel yönetiminde söz sahibi olacak isim belli oldu. AK Parti'nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanlığı için adayı Hüseyin Filiz oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir ve kaç yaşında?

Hüseyin Filiz, 2 Şubat 1958 tarihinde Çankırı'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Balıkesir Savaştepe Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde başlamış ve buradan mezun olmuştur.

Sanayici kimliğiyle de tanınan Filiz, ticari hayatına Çankırı'da adım atmış ve bu alanda başarıyla ilerlemiştir. Tarım Makineleri Fabrikası'nı kurarak sektöre adını yazdırmış, 1995 yılında Çelik Kapı Fabrikasını açarak ulusal ve uluslararası alanda faaliyet göstermiştir. Ayrıca traktör ve otomotiv bayilikleri, akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve konut inşaatı müteahhitliği gibi alanlarda da faaliyet göstermiştir.

İngilizce dilinde orta düzeyde bilgi sahibi olan Hüseyin Filiz, evli ve üç çocuk babasıdır. Çankırı Çerkeş ilçesinde et, hayvancılık ve süt ürünleri tesisi bulunan Filiz, iş dünyasındaki deneyimiyle dikkat çekmektedir. 31 Mart'taki yerel seçimlerde Çankırı Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Hüseyin Filiz, şehrin yönetimindeki tecrübesi ve vizyonuyla seçmelerin karşısına çıkacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ