İlkeler şehri Uşak Basketbol takımı, 5. haftada evinde Ege Üniversitesi Daçka Basketbol Takımı'nı konuk edecek. 09 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 18:00'de Uşak Merkez Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan kritik müsabakada, Uşak ekibi, Ege Üniversitesi Daçka Basketbol Takımı'yla karşı karşıya gelecek.

Son maçında İstanbul Efendileri Basketbol Takımı'na karşı büyük bir mücadele veren ve 64-69 galip ayrılan Uşak Basketbol Takımı, bu galibiyetin moraliyle evindeki mücadeleye odaklanmış durumda. Takımın taraftarları, Uşak Merkez Spor Salonu'nu doldurarak, favorilerine güçlü bir destek olmayı planlıyor.

Uşak Kent Konseyi çalışmalarını hızlandırdı Uşak Kent Konseyi çalışmalarını hızlandırdı

A Grubu'nda 5 puanla 7. sırada bulunan Uşak Basketbol Takımı, rakibi Ege Üniversitesi Daçka ise 7 puanla 2. sırada yer alıyor. Sezonun başında olması sebebiyle grup içindeki takımlar arasındaki puan farkı minimal olsa da her maç büyük önem taşıyor. Uşak Basketbol Takımı, taraftarlarının desteğiyle sahada en iyi performansını sergileyerek galip gelmeyi hedefliyor. Bu kritik mücadele, basketbol severlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak.

Muhabir: Seher ZEYBEK