2007’de merkezi Hollanda’da bulunan ING Group’a satılarak ING adıyla hizmet vermeye başlayan ve 2020 itibarıyla Türkiye’nin sekizinci büyük özel bankası statüsünde olan ING Bank A.Ş. Uşak Şubesinin kapatılması kararı şok yarattı. ING Bank taşra şubelerini kapatma kararı aldı. Mudi sahipleri Dijital bankacılık veya İş Bankası ile AKbank'ın ortak ATM’lerinden yararlanacak. Uşak’ta İsmetpaşa Caddesi’nde faaliyet gösteren ING Bank şubesi, bireysel merkez şubeye aktarılmak üzere kapatılıyor.

Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

ING Bank'ın 20 Aralık'ta gerçekleşecek olan taşra şubelerini kapatma kararı alması özellikle Emekli mudilerin endişelenmesine yol açtı. Emekli mudiler anlaşmalı İş Bank ve AKbank ATM’lerinden maaşlarını çekebilecekler, isteyenler dijital bankacılık ile işlemlerini devam ettirebilecek.                                 

Banka, SMS ve mail ile Uşaklı müşterilerini bilgilendiriyor.  Bilgilendirmede ise, “ Dijital dönüşüm yolculuğumuza paralel 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren, Uşak Şubesi'ndeki hesaplarınız Bireysel Merkez Şube'ye aktarılacak. İşlemlerinizi ING Mobil'den gerçekleştirebilir veya yüz yüze iletişim kurmak istediğinizde Cebimdeki Danışman'a bağlanarak haftanın her günü, saat 00:00'a kadar ulaşabilirsiniz” dendi.

Kaynak: BÜLTEN