Fransa’nın başkenti Paris’te yaşayan 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya (50) İstanbul’da adliyede çalışan İsmail Gezer ile birlikte Sivaslı ilçesinde yaşayan annesini ziyaret ettikten sonra kendisinden 4 Mayıs’ tan bu yana tam 53 gündür haber alınamıyor.

BES-SEN Uşak Şube Başkanı ve ADD Uşak Şube Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gezer, televizyonda iki gündür adının geçmesi yüzünden başının çok ağrıdığını belirtiyor.

Olayın kayıp kadının Uşaklı olmasından kaynaklandığını kaydeden Gezer, 2 gündür telefonlarının susmadığını ve bu durumdan çok rahatsız olduğunu belirtti.

Gezer, “ATV kanalında Müge Anlı ile Tatlı Sertprogramında Uşaklı Sevil Çetinkaya adlı kadının kayıp olduğu ve yanında İsmail Gezer adlı birisinin bulunduğu belirtilince telefonlarım susmak bilmedi. Herkes, “Bana kayıp kadına ne yaptın?” diye soruyor.

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

Kayıp kadın Sivaslı ilçesinden. Ben merkez ilçede yaşıyorum. Hayatım boyunca kadının adını bile duymadım. Ayrıca olaya adı karışan İsmail Gezer’de İstanbul’da yaşıyormuş.

Çoğunlukla yakın çevrem ve arkadaşlarım şaka amaçlı arıyor. Bazen de numaramı nereden buldularsa “Allah senin gibi insanları kahretsin. Ne yaptın zavallı kadına?” diyenler de oluyor” şeklinde yakındı.

Gezer, “Olaya karışan İsmail Gezer, bu sabah televizyon programında göründü. Umarım tüm kamuoyu yüzünü görmüştür de ben olmadığımı anlamıştır” temennisinde bulundu.

Muhabir: SALİH KILINÇ