Obalı, "Yerel seçimlere yaklaştığımız bu dönemde, geçmiş seçimlerde kıl payı kaçırdığımız başarıyı bu sefer elde etmek için tüm gücümüzle sahalarda olacağız. Şehrimiz adına duyduğumuz acıları ve sevinçleri paylaşan insanlarız, ancak liyakatsiz yönetimler yüzünden şehrimizde beklediğimiz gelişmeyi göremiyoruz. Ankara ve İzmir gibi metropol şehirlerin ortasında olmamıza rağmen, gelişmiş bir kasaba seviyesine ulaşamıyoruz. Deplasman maçında sakatlanan Uşaksporlu futbolcumuza ev sahibi takımın yardım etmesi içler acısı bir durumdur. Bir ay önce ilimizden bir cirit kulübü, Türkiye Şampiyonluğu final maçını Ankara'da oynadı ve kötü hava koşulları altında sahipsiz kaldı. Bu gibi sorunları önümüzdeki yerel seçim kampanyasında dile getireceğiz. Vatandaşlar zaten en yakın takipçileridir. Tüm bu konuları göz önüne alarak, partizan tavır sergilemeden ilimize ve memleketimize sahip çıkacak kadromuzla karşınıza çıkacağız. İyi bir belediyecilikle Uşak'ı tanıtacağız" şeklinde konuştu.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 19 Aralık Salı günü Uşak'ta olacağını belirten Obalı, programın detaylarını paylaştı. Akşener'in, saat 11.00'de Şeker Fabrikası karşısında karşılanacağını ve saat 12.00'de Uşak'a teşrif ederek, saat 12.30'da teşkilat mensupları ve basın mensuplarıyla bir araya geleceğini ifade etti. Saat 14.00'te ise Ramada Otel'de teşkilatla bir toplantı gerçekleştirecek olan Akşener, ardından Ankara, İzmir, Manisa, Muğla, Isparta, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak il başkanlarının katılacağı istişare toplantısına liderlik edecek.

Muhabir: Seher ZEYBEK