Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Türkeş’in ilk durağı, Uşak Şehit Aileleri Dayanışma ve İnsan Hakları Derneği oldu. İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Murat Taşkın ve diğer yöneticiler eşliğinde derneğe gelen Türkeş, Dernek Başkanı Şakir Çakır’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çeçeli Kara Murat Evini de gezen Türkeş, daha sonra, Hakkari Yüksekova ilçesi Dağlıca köyü mevkiinde 2007 yılında askeri birliğe düzenlenen 250 Kişilik terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu girilen çatışmada kahramanca mücadele ederek 12 arkadaşıyla beraber şehit olan Asteğmen Mehmet Bozkuş’un babası ile sohbet etti.

Uşak’ta CHP’li olarak bilinen ve İYİ Parti ’ye üye olan şehit babası İsmail Bozkuş’a parti rozetini takan İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, Bozkuş’a üyeliğinin hayırlı olmasını dileyerek kutladı.

Derneğinin kapısının tüm partililere açık olduğunu belirten Uşak Şehit Aileleri Dayanışma ve İnsan Hakları Derneği Yönetim Kurulu başkanı Şakir Çakır, “her Cuma olduğu gibi bugünde şehitlerimiz için kadınlarımız Yasin okudu ve dualar etti.

Konuklarımız, İYİ Parti Adana Milletvekili Sayın Ayyüce Türkeş, İYİ Parti uşak İl Başkanı Sayın Ayşegül Obalı ve diğer yöneticilerini derneğimizin çalışmaları hakkında bilgilendirdik.

Değerli konuklarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: Seher ZEYBEK