Uşak plakalı bir otomobilin arka far bölmesinden dışarıyı izleyen bir köpek, sürücülerin ve yayaların ilgisini çekti. Aracın bagaj bölmesine konumlanmış olan köpek, sol arka farından dışarıyı dikkatlice gözlemlemesiyle gündeme geldi. Uşak plakalı bir aracın arkasında, arka far bölmesine yerleşmiş bir köpek, sürücülerin ve yayaların dikkatini çekti. Otomobilin bagaj bölmesinde sakin bir şekilde konumlanmış olan köpek, aracın sol arka farından dışarıyı özenle gözlemleyerek ilginç bir manzara oluşturdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede viral oldu.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Hayvanseverler ise bu olayın ardında köpeğin güvenliği konusunda endişe duyduklarını dile getirdi. Sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlarda, köpeğin seyahat ederken alınan tedbirler konusunda duyarlılık çağrıları yapıldı. İzmir trafiğinde farklı bir boyut katan bu olay, sürücülerin ve yayaların günlük rutinlerinden sıyrılarak gülümsemelerine neden oldu.

(ECE YILDIRIM / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK