Sosyal medya sayfasından açıklmada bulunan Topçu, “Gayretlerimiz sonucu sağlık ocağı olan hastanemiz, Karahallı Devlet Hastanesine dönüşmüştür. Hastanemiz yeni atanmış olan Doktorlarımız;

Uzm. Dr. Sultan TATAR (İç Hastalıkları)

Uzm. Dr. Kübra DEMİR (Aile Hekimi)

Dr. Ahmet ÇOLAK (Pratisyen Tabip)

Dr. Sıbğatullah YILMAZ (Pratisyen Tabip)

Dr. Ahmet ÇELEN (Pratisyen Tabip)

Hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır. Pratisyen doktor ve diyetisyen doktoru önümüzdeki günlerde hastanemizde göreve başlayacaktır. Doktorlarımıza ve halkımıza hayırlı olsun. Halkımıza sağlıklı günler dileriz” dedi.

Narin için ismini değiştirdi Narin için ismini değiştirdi

Küçük bir sağlık Ocağı büyük bir hastane oldu

T.C Sağlık Bakanlığı Uşak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olan Karahallı Hacı Rafet Zora İlçe Devlet Hastanesi, E-II Entegre Hastane statüsünde hizmet veriyor.

 2002 Yılına kadar Sağlık Merkezi olarak çalışan ve binası 1953 yapılan hastane, 2002 yılından itibaren Devlet Hastanesi statüsünde hizmet vermektedir. 15 yataklı Hastane binasının yetersizliğinden dolayı 2004 yılında hayırsever vatandaşımız Hacı Rafet Zora tarafından ana bina yapıldı ve 28.08.2004 tarihinde hizmete açıldı. 30.04.2007 tarihinde Merkez Sağlık Ocağı hastane bünyesine entegre edilerek 01.05.2007 tarihinde hastanenin ismi değiştirilerek Karahallı Hacı Rafet Zora İlçe Hastanesi oldu.

2011 yılı Ağustos ayı itibariyle Aile Sağlığı Merkezi de hastane bünyesine katılmış olup, hastane halen E2 tipi Entegre Hastane olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Hastane A,B ve C blok olmak üzere 3 bloktan oluşmaktadır. A blok 2 kattan oluşmaktadır. B blok bodrum katla birlikte 4 kattan oluşmaktadır. C blok tek kattan oluşmaktadır.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK