Karahallı Clandras mevkiinde gerçekleşen şenlik, avcılık tutkunlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Avcılık Şenliği (2)

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Açılış konuşmasında derneğimizin her yıl düzenlemiş olduğu motivasyon avcılık şenliğine hepiniz hoş geldiniz diyerek başlayan Karahallı Clandras Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Kuru, “2016 yılında kurulan derneğimiz ilk yıllarda 60 üyeye sahipken, bugün yaklaşık 350 üyemizle büyük bir aile olduk. Düzenlemiş olduğumuz bu şenliklerimizde birlik beraberlik ruhunu canlı tutmaya, avcılarımızla tecrübelerimizi paylaşmaya ve kaynaşmaya önem gösterdik. Bugün gerçekleşen etkinliğimizde; Sayın Kaymakamımız Alper Kırgıl'a, Belediye Başkanımız Ramazan Karakaya'ya, ilimiz, ilçemizin ve çevre il ve ilçelerden gelen değerli protokol üyelerine, kıymetli esnaflarımıza, muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şenliğimize tekrardan hoş geldiniz"dedi.

Karahallı Kaymakamımız Alper Kırgıl, “Karahallı Clandras Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneğinin düzenlemiş olduğu şenliğe hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl 5.’sinin düzenlendiği bu şenlik, artık geleneksel bir hale gelmiştir. Şenlik vesilesiyle ilçemizden ve çevre illerden gelen tüm avcılarımıza ve av sevdalılarına selam ve saygılarımı iletiyorum. Bu ve benzeri şenlikler avcılarımızın kaynaşmasına ve tecrübelerini aktarmasına vesile olmaktadır. Bu şenliğin organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Uşak’ta maddi hasarlı kaza yolcuları mağdur etti Uşak’ta maddi hasarlı kaza yolcuları mağdur etti

Avcılık Şenliği (1)

Protokol konuşmalarının ardından; yemek, eğlence, çekiliş ve hediye takdimleri gerçekleşti. Uşak ve çevre illerden gelen avcı dernekleri temsilcilerinin ve vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği şenlikte, avcılık tutkunları keyifli bir akşamın tadını çıkardı.

Karahallı Clandras Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneğinin düzenlemiş olduğu şenliğe, Karahallı Kaymakamı Alper Kırgıl, Karahallı Belediye Başkanı Ramazan Karakaya, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Uslu, İl Genel Meclisi Üyeleri Durmuş Yavuz ve Mitat Şahin, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Halil Arslan, Uşak Belediyesi Meclis Üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Veysel Danacıoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Genel Müdürü Erden Kaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Hüseyin Tekin, ilçe protokolü, Uşak, çevre il ve ilçelerin avcılar derneği temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Ece Yıldırım