CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba’da tepkisini koliyi Kirişçi’ye iade ederek gösterdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci'nin TBMM’de Kahramanmaraş Belediyesi tarafından hazırlanan gıda kolilerini milletvekillerine göndermesi tepkilere yol açtı. Bir çok milletvekili kolileri iade etti.

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba’da  Kirişçi’nin dağıttığı Kahramanmaraş logolu kolileri iade ettiğini belirtti. Karaoba, Kirişçi’ye yazdığı iade mektubunda “Bu kolinin depremden etkilenen hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza ulaştırılmasını rica ediyorum” notunu düştü.

Ali Karaoba, sosyal medya hesabından kolinin fotoğrafını paylaşarak şunları kaydetti:

Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci ,

Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Cumhuriyet tarihinin en büyük yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremleri 11 ilimizi ve milyonlarca insanımızı doğrudan etkilemiştir. Büyük bir acıdır ki on binlerce depremzede yurttaşımızın yaraları halen tam sarılamamış, zorlu yaşam koşullarının önüne tam olarak geçilememiştir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logosuyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tüm milletvekillerine teşekkür etmek amacıyla dağıtılan ve yöresel ürünlerin bulunduğu koliyi tarafınıza iade etmek isterim. Depremin ilk gününden bugüne kadar görevimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Bu inceliğinize teşekkür etmekle birlikte göndermiş olduğunuz kolinin depremden etkilenen hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza ulaştırılmasını rica ediyorum.”

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK