Dün, Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş; Uşak Milletvekilleri Op. Dr. İsmail Güneş ve Av. Fahrettin Tuğrul ile ilgili kurum amirlerinin katılımıyla, mevcut stadyumun daha sağlıklı şartlarda kullanılabilmesi için gerekli bakım onarım çalışmalarına ilişkin “Sözleşme İmza Töreni” gerçekleştirilmişti.

Uşak’ta havalar üşütecek kadar soğuyor Uşak’ta havalar üşütecek kadar soğuyor

Bu törende Uşak Belediye Başkanının bulunmamasına tepki gösteren CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, imza törenini, “siyasi bir şov” olarak değerlendirdi.

Karaobastat 1

Sosyal medya sayfasından imza töreni ile ilgili bir fotoğraf paylaşan Karaoba, Sizce bu fotoğrafta eksik ve yanlış olan nedir?

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı. Yani devletin kurumuyla, halkın vergisiyle Uşak'ta siyasi şov yapılıyor.

Şehrin Vekili ve Belediye Başkanı'nın haberi yokken bu tür bir girişim ancak siyasi bir şovdur ve Uşak halkını yok saymaktır. Biz Devletimizin Uşak için yaptığı yararlı tüm projeleri destekledik, destekleriz. Ancak;

Bu fotoğrafla amaçlanan nedir? Yıllardır sözünü verdiğiniz yeni stadyumu ertelemek mi, halkın parasıyla siyasi rant elde etmek mi? diye sordu.

Karaobastst 2

Muhabir: SALİH KILINÇ