Kaymakam Çaldağı köy ziyaretleri sırasında öncelikli olarak köylerin genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Daha sonra vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Çaldağı, istek ve taleplerin yerine getirilmesi ve çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

 Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Çaldağı, burada vatandaşlara hitaben yapmış olduğu konuşmasında; “Karahallı ilçemizde göreve başladığım günden itibaren sık sık hemşerilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri amacıyla taleplerini dinliyor, eksiklikleri gidermek noktasında imkânlar ölçüsünde tüm kurumlarımızla birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz. Kısacası vatandaşlarımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Karahallı Kaymakamı Funda Hamza Çaldağı’na  ziyaretleri sırasında; İlçe Jandarma Komutanı Bilgin Arslan, İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu,İlçe Tarım ve Orman Müdürü Koral Altınpınar, İlçe Özel İdare Müdürü Eyüp Can, Köylere Hizmet Götürme Müdürü Yunus Demir, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Ahmet Pala ve köy muhtarları eşlik etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK