Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde bulunan Kaymakam Mesut Coşkun, evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Bu şüpheli ölüm haberi sonrasında

Mesut Coşkun'un özgeçmişi merak konusu oldu. İşte detaylar:

Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun, 1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini memleketi Kırıkkale'de tamamlayan Coşkun, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 2016 yılında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden mezun oldu.

2018 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Kaymakamlık kariyerine Çanakkale Valiliği Kaymakam Adayı olarak başlayan Coşkun, çeşitli ilçelerde kaymakam refikliği stajı yaptı.

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği 107. Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesiyle tamamlayan Mesut Coşkun, sırasıyla Kastamonu'nun İhsangazi ilçesi ve Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.

23 Ağustos 2023 tarihinde 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ekinözü Kaymakamı olarak atanması yapılan Mesut Coşkun, 7 Eylül 2023 tarihinde görevine başladı.

Şüpheli ölüm haberiyle gündeme gelen Mesut Coşkun'un ölümüyle ilgili detaylar polis ve adli makamlar tarafından incelenmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi