Dün gece Uşak’ta yaşanan hırsızlık olayı görenlere ve duyanlara “pes” dedirtecek şekilde gelişti. Necmi Demir’in işyerinin bulunduğu caddeye park ettiği motosikletine binen hırsız elini kolunu sallayarak motosikleti bindi ve gitti.

Necmi Demir’in Motosikletinin çalındığı ihbarı üzerine güvenlik kameralarını tarayan polis hırsızı 3 saat sonra yakalayarak motosikletini Necmi Demir’e iade etti. Görüntülerde uzun boylu atletik yapılı eşofman ve siyah tişört giymiş 20 -25 yaşlarında bir gencin çok rahat bir şekilde motosiklete kendi malıymış gibi binerek uzaklaştığı görülüyor.

Olayla ilgili sosyal medya sayfasından paylaşımda bulunan Necmi Demir, “Dün gece talihsiz bir olay yaşadım. Saat 21.45 de işyerimin yanındaki bankanın önünden insanlıktan nasibini almamış biri motosikletimi iterek götürmek suretiyle çaldı.

Çarşının göbeğinde 3 bankanın ortasında her dükkânın kamerası olduğu bir mevkide böylesine rahatça hırsızlık yapılması cezaların maalesef caydırıcı olmadığının bir göstergesi.

3 saat gibi kısa bir sürede şahsı yakalayıp motorumu teslim eden emniyet görevlilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza

Sözüm o ki dostlar malınıza sahip çıkın benim gibi bir şey olmaz demeyin” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK