Mahalle sakinleri bu kazalardan bıktıklarını belirterek, Uşak’ı yönetenlerden önlem almaları için illa ki birilerinin ölmesini mi belediklerini sordu.

Küçükçarşı’dan İzmir Yoluna çıkan AFAD binasının bulunduğu Karakıran Sokaktan ilerleyen bir otomobil, Açık Öğretim Fakültesi’nin bulunduğu Yiğit Sokak’ın kesiştiği kavşakta Uşşak Aşevi Vakfı’na ait minibüsle çarpıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Kazanın fotoğrafını  https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitemize gönderen mahalle sakinleri; “Küçükçarşı Merkezi bir yer sayılmasına rağmen hiçbir kavşakta trafik işareti ve kavşak düzenlemesi yok. Plastik dubalarla düzenlemeye çalışıyorlar.

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Yiğit Sokak ve Karakıran Sokak’ın kesiştiği kavşakta ve Yılancı camisinin bulunduğu alanda her gün bir ya da iki kaza meydana geliyor. Burası da Müjde, Güldibi, Bodur ve Karakıran Sokaklarının kesiştiği halk otobüslerinin geçtiği hareketli bir alan.

Yetkililer önlem almak için birlerinin ölmesini mi bekliyor? Anlayamadık. Her gün yaşanan kazalar yüzünden çocuklarımızın ve bizlerin de psikolojisi bozuluyor. Lütfen yetkililer, kimse ölmeden bu kazalara bir çözüm bulsun” diye yakındılar

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK