Kütahya genelinde elektrik hizmeti sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesislerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları sebebiyle 16 Ocak 2024 tarihinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında belirli bölgelerde planlı bir elektrik kesintisi gerçekleştirecektir. İşte etkilenecek bölgeler ve detaylar:

Kütahya Merkez - Enne Bölgesi: Planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında Germiyanolu Caddesi ve Gümüş Hatun Caddesi'nde, 16 Ocak 2024 tarihinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacaktır. Vatandaşlar, belirtilen süre zarfında elektrik kullanımına dikkat etmeli ve gerekli önlemleri almalıdır.

Naci Görür'den İki Kente 7,2'lik Deprem Uyarısı! Naci Görür'den İki Kente 7,2'lik Deprem Uyarısı!

Kütahya Merkez - Yoncalı Bölgesi: Aynı gün ve saatler arasında Yoncalı Bölgesi'nde bir dizi sokak ve cadde etkilenecektir. Bu bölgeler arasında 1. Aşiyan Sokak, 1. Ayışığı Sokak, 1. Berrak Sokak, 1. Cevher Sokak, 1. Çinili Sokak, 2. Berk Sokak, 2. Caner Sokak, 2. Cihan Sokak, 2. Emek Sokak, 2. Enne Sokak, 2. Gülistan Sokak, 20. Yoncalı Sokak, Alaaddin Keykubat Caddesi, Cansu Sokak, Gülümser Hatun Caddesi, Gümüş Hatun Caddesi, Hisar Sokak, Örnek Sokak, Sekiören Caddesi, Uğur Sokak bulunmaktadır. Bu alanlarda da bakım onarım çalışmalarının erken tamamlanması durumunda iş bitim saati beklemeden enerji verilecektir.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'nin planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle, Kütahya'daki belirli bölgelerde geçici bir enerji kesintisi yaşanacaktır. Elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerdeki vatandaşlar, belirtilen tarih ve saatlerde elektrik kullanımını planlayarak mağduriyet yaşamamaları adına dikkatli olmalıdır.

Kaynak: SEHER ZEYBEK / HABER