Magnum 3. dönem çekilişi sonucunda 2 kişiye Porsche Taycan her aylık dönem için 30 kişiye toplamda 200.000 TL’lik Magnum Card Param Hediye Kartı ikramiyesi verdi. Magnum 3. dönem çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Çekilişe toplamda 20 milyon katılım sağlandı. Bugün saat 11.00’den itibaren noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte 2 kişiye Porsche Taycan, toplamda 30 kişi 200.000 TL’lik Magnum Card Param Hediye Kartı ikramiyesi kazandı. 

Yanan evde ölen baba oğul olayının arkasından aile dramı çıktı.! Yanan evde ölen baba oğul olayının arkasından aile dramı çıktı.!

Magnum çekilişinde Porsche Taycan kazanan 2 kişi belli oldu. Porshche'nin sahibi 1. asil kazanan Ayfer Hanım, 2. asil kazanan ise Başak Dilara Boğan oldu. 

Ahmet Ömer Karahan Van'dan 1. yedek talihli, Muhammet Veren Zonguldak'tan 2. yedek talihli oldu. 

Magnum

MAGNUM CARD NEDİR?

Çekiliş sonucunda her aylık dönem için 30 kişiye toplam 200.000 TL’lik Magnum Card Param Hediye Kartı ikramiyesi verilecek. Magnum Card Param Hediye Kartı; Türkiye genelindeki tüm mağazalarda geçerli olacak. Mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, telekomünikasyon cihazları ve telefon alımları, TL/dakika yüklemeleri, tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içecek alışverişleri, şans oyunları ve kuyumcu alışverişleri ile döviz alım satımı yapan mağazalarda bu kartlar geçerli olmayacak. Talihliler söz konusu kartlara yüklenen paraları nakde çeviremeyecek.

Kaynak: Haber Merkezi