MasterChef, yeni bölümüyle TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Programın detayları ve yeni yarışmacılar da merak konusu oluyor. MasterChef 2024 yarışmacısı Ayşe Ekiz kimdir?

Uşak’ta 19 Eylül Perşembe günü hava durumu nasıl? Uşak’ta 19 Eylül Perşembe günü hava durumu nasıl?

Master Chef 2024 Yarışmasına Afyonkarahisar’dan katılan 26 yaşındaki Ayşe Ekiz, yüz yüze eğitim alma imkanı olmadığından yarışmaya katılabilmek için online aşçılık eğitimi aldığını belirtti. Jüriye Demi Glace Soslu kuzu pirzola hazırladı. Jüriden Şef Somer Sivrioğlu, yarışmacıları ilk kez stüdyoda gördüklerini belirterek, “Ayşe hanım biliyorsunuz biz yarışmacıları ilk kez burada yani stüdyoda görüyoruz. Ama sizin başvurunuz o kadar güzel ve herkes o kadar beğenmiş ki başvuruyu program başlamadan yolladılar. Hayvanlarınızla birlikte çok sevimli ve güzel bir başvuru yapmışsınız. Gerçekten çok eğlenceliydi. Gerçekten de çok orijinal bir başvuru olmuş.” dedi. Ekiz’in başvuru videosunda hayvanlarıyla birlikte verdiği görüntüde kuzu, oğlak ve dana yetiştirdiğini, tarım ve toprak ürünleriyle uğraştığını, yazları yayla da kışları ailesiyle birlikte köyde kaldığını ifade etti.

MASTERCHEF 2024 YARIŞMACISI AYŞE EKİZ KİMDİR?
Aile yemeklerini kendisinin yaptığını belirten Ayşe, şeflerden bir şeyler öğrenmek ve kendini geliştirmek için yarışmaya katıldığını belirtti. Afyonkarahisar'dan katılan Ayşe 26 yaşında olup, tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Online aşçılık eğitimi almış olan Ayşe, küçük yaşlarda yemek yapmaya başlamıştır ve ileride organik ürün konseptli bir işletme açmayı hedeflemektedir.

Kaynak: Haber Merkezi