Masterchef Türkiye'nin 2020 sezonunda fırtınalar estiren ve akıllarda yer eden isimlerinden biri olan Barbaros Yoloğlu, Masterchef All Star kadrosuna dahil oldu. İşte, Barbaros Yoloğlu'nun merak edilenleri!

Barbaros Yaloğlu3

Barbaros Yoloğlu, 2020 sezonunda Bodrum'dan katılarak dikkatleri üzerine çekti. 28 yaşındaki başarılı aşçı, liseye başlayana kadar farklı spor dallarıyla ilgilenmiş ve ardından Turizm Lisesi'ni bitirerek Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni tamamlamıştır.

Murat Kekilli Cuma gecesi Bursalılarla buluşacak Murat Kekilli Cuma gecesi Bursalılarla buluşacak

Bodrum Bitez'de aşçılık kariyerine devam eden Barbaros, Masterchef 2020 sezonunda finale kadar yükselerek Serhat Doğramacı ile çekişmeli bir mücadele sergilemiş ve yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

Barbaros Yaloğlu2

Masterchef All Star yarışmasında da şampiyonluk iddiasını sürdüren Barbaros Yoloğlu, farklı kişiliği, iddialı sözleri ve mutfaktaki becerisiyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Instagram hesabında yaklaşık 196 bin takipçisi bulunan Barbaros Yoloğlu, hem kendi fotoğraflarını paylaşıyor hem de mutfakta yaptığı lezzetli yemeklerin videolarını takipçileriyle buluşturuyor.

Masterchef Barbaros Yoloğlu'nun mutfaktaki performansı ve iddialı duruşu, Masterchef All Star yarışmasında da kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Izleyiciler, Barbaros Yoloğlu'nun şampiyonluk yolundaki performansını heyecanla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ