Masterchef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Hasan Biltekin, 2021 sezonundaki başarılı performansının ardından All Star sezonunda izleyiciyle buluşuyor. İşte, Hasan Biltekin'in hayatından kesitler!

Hasan Biltekin 4

Aslen Nevşehir'li olan 29 yaşındaki Hasan Biltekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Liseden beri yemek sektörüyle ilgilenen Hasan, Nevşehir Belediyespor'un mutfağında şeflik görevini üstlenerek deneyim kazandı.

Farklı yemek yarışmalarında elde ettiği madalya ve kupalarla adını duyuran Hasan Biltekin, Masterchef 2021 sezonunda büyük bir çıkış yakalayarak finale kadar yükseldi. Şeflere kaşık attırmayı başaran Hasan, finalde Eren Kaşıkçı ile mücadele ederek yarışmayı ikinci sırada tamamladı.

Genç Model İpek Kuşçu Kimdir? Genç Model İpek Kuşçu Kimdir?

Hasan Biltekin 2

Masterchef sonrasında memleketi Nevşehir'de "Hasan Şef Burger & Patisserie" adlı hamburger restoranını açan Biltekin, başarılarına bir yenisini ekledi.

Instagram'da yaklaşık 563 bin takipçisi bulunan Hasan Biltekin, hem kendi fotoğraflarını hem de mutfakta hazırladığı lezzetli yemeklerin videolarını takipçileriyle paylaşıyor.

Hasan Biltekin 3

Masterchef Hasan Biltekin, All Star sezonunda da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. İzleyiciler, Hasan Biltekin'in mutfaktaki başarılarını ve All Star macerasını heyecanla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ