Türkiye'nin sevilen televizyon simalarından Mehmet Ali Erbil, katıldığı "Bak Burası Çok Önemli" programında Acun Ilıcalı'ya göndermelerde bulundu. Erbil, özellikle Acun Ilıcalı ile yaşadığı bir anıyı paylaşarak dikkat çekti.

Dilan Polat; " Bugün Kavuşma Günü" Dilan Polat; " Bugün Kavuşma Günü"

Erbil,  "Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu." diyen Erbil, şu anda Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu medya ve iş alanlarına vurgu yaparak şaşkınlığını dile getirdi.

"50 yıldır ekran önündeyim, hiçbir şeyim yok." ifadelerini kullanan Erbil, Acun Ilıcalı'nın kariyerindeki hızlı yükselişi sorguladı. "3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere'de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri..." şeklinde sıralama yapan Erbil, kendi kariyerine karşılık Acun Ilıcalı'nın kazanımlarını vurguladı.

Ayrıca Erbil, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstleneceği iddia edilen ve Cem Davran'ın sunuculuğunu yapacağı söylenen Çarkıfelek'in yeniden çekilecek olmasıyla ilgili olarak da "Cem Davran bir Mehmet Ali Erbil edemez" yorumunu yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Mehmet Ali Erbil'in bu çıkışı, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırırken, televizyon dünyasındaki rekabetin yeni bir boyutunu ortaya koydu.

Editör: Seher ZEYBEK