31 Mart 2024 yerel seçimlerine yaklaşırken, partilerin belediye başkan adayları da netleşmeye başlıyor. Cumhur İttifakı'nın Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Ayaş Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Mehmet Yüksel Kirazdibi'nin biyografisi şu şekilde:

Mehmet Yüksel Kirazdibi Kimdir?

Mehmet Yüksel Kirazdibi, 1950 yılında Ankara Ayaş ilçesinde dünyaya gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapmış olan Kirazdibi, 2024 Yerel Seçimlerinde de MHP Cumhur İttifakı Ak Parti Ayaş Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştır.

Siyasi Kariyeri

Kirazdibi, siyasi kariyerine MHP çatısı altında başlamış ve bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği görevini üstlenmiştir. Kendisi, Ayaş ilçesinin yerel yönetiminde önemli bir deneyime sahip olarak, 2024 yerel seçimlerinde MHP tarafından Cumhur İttifakı Ak Parti adayı olarak gösterilmiştir.

2024 Yerel Seçimleri ve Adaylık

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı 24 Ocak 2024 tarihli toplantıda, Mehmet Yüksel Kirazdibi'nin Ayaş Belediye Başkan adayı olarak belirlendiği duyurulmuştur. Kirazdibi, Ayaş ilçesine hizmet etmek amacıyla 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ayaş Belediye Başkanlığı için yarışacaktır.

Kişisel Bilgileri

Mehmet Yüksel Kirazdibi'nin doğum yılı 1950'dir. Kendisi Ayaş ilçesinde doğmuş olup, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) siyasete adım atmıştır. Kirazdibi'nin ayrıca Ayaş ilçesinde bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği görevini üstlendiği bilinmektedir.

Instagram ne zaman açılacak? Bakan Uraloğlu açıklamalarda bulundu Instagram ne zaman açılacak? Bakan Uraloğlu açıklamalarda bulundu

Seçim sürecinde Mehmet Yüksel Kirazdibi'nin halka sunacağı projeler ve vizyonu, Ayaş ilçesinin geleceği üzerinde belirleyici olacak ve seçmenlerin tercihinde etkili olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ