14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'nın Haarlem kentinde dünyaya gelen Melisa Aslı Pamuk, aslen Hatay İskenderunludur. Küçük yaşlardan itibaren dikkat çeken karakteristik yüz hatları ve uzun boyuyla modellik dünyasına adım atan Melisa Aslı Pamuk, kısa sürede büyük başarılar elde etmiştir.

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Modellik Kariyerinin Başlangıcı

Melisa Aslı Pamuk'un modellik serüveni 12 yaşında Hollanda'da alışveriş yaparken bir menajerin kendisine mankenlik teklifinde bulunmasıyla başladı. Teklifi kabul eden Melisa, ilk modellik deneyimini 14 yaşında yaşadı. Ona her zaman güzel olmaktan ziyade karakteristik bir yüzü olduğu söylenirdi, bu da modellik kariyerinde öne çıkmasını sağladı.

Güzellik Yarışmaları ve Kazanılan Unvanlar

2009 yılında Türkiye'nin En İyi Modeli (Best Model of Turkey) yarışmasında 'Umut/Gelecek Vaat Eden Model' (Best Promising) unvanını kazanan Melisa Aslı Pamuk, 2011 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda (Miss Turkey) birinci seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Aynı yıl Türkiye'yi Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etti.

Oyunculuk Kariyerine Geçiş

Güzellik yarışmasında elde ettiği başarının ardından Melisa Aslı Pamuk, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde temel oyunculuk dersleri aldı. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri ise bir telefon operatörü reklamında oynayarak başladı. 2012 yılında 'Yer Gök Aşk' dizisinin 3. sezonuna dahil olarak ilk kez televizyon dizisinde yer aldı. Aynı yıl 'G.D.O. Kara Kedi' adlı sinema filminde de rol aldı.

Eğitim ve Özel Yaşam

Amsterdam Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimine başlayan Melisa Aslı Pamuk, Miss Turkey yarışması için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. 1991 doğumlu olan Melisa Aslı Pamuk, 2022 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır. 2020-2021 yıllarında futbolcu Oğuzhan Özyakup ile, 2021-2022 yıllarında ise oyuncu Mustafa Mert Koç ile ilişki yaşadı.

Fiziksel Özellikler ve Dil Yetkinlikleri

Melisa Aslı Pamuk, 1.76 metre boyunda ve 55 kilodur. Koç burcudur ve Beşiktaş taraftarıdır. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir.

Erken Yaşta Başarı

Melisa Aslı Pamuk, henüz 13 yaşındayken 2004 yılında Bos Bros. Film & TV Productions ile Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON) ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı 'Dat Zit Wel Snor' adlı kısa filmde başrolde 'Hayal' karakterini canlandırdı.

Kaynak: Bülten