Akşener, vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve partisinin yerel seçimlerde desteklenmesini talep etti. Ardından partisinin düzenlediği iftar programına katılan Akşener, burada yaptığı konuşmada İYİ Partinin Türkiye'nin her bir vatandaşının sesi olmak üzere kurulduğunu vurguladı.

Akşener, Türkiye'nin kötü yönetildiğini belirterek, "Şimdi bu iftira siyasetinin iki yanda da var olduğunu, rahatlarını bozduğumuz zaman gördük. Bu milletin sesi olmak, dertlerini dinlemek, öne koymak, kavga etmek yerine çözüm üretmek ve muhalefet olarak görevimiz bu milletin avukatı olmaktır. Bu görev içinde hareket etmek üzere kurulduk, yola çıktık" ifadelerini kullandı. Akşener, geçmişte 'hayır' kampanyası yürüttüklerini ve şu anda bu sistemin herkesi pişman ettiğini iddia ederek, "Bu ucube sistemden Türkiye’yi çıkarmak için biz bu ittifak siyasetine mecburen 'evet' dedik. Sizin sesiniz olma, bir başka seçenek ortaya koyma iddiamızla mecburen, mecburiyetten ittifak siyasetinin içinde yer aldık" şeklinde konuştu.

Emeklilerin yaşadığı zorluklara da değinen Akşener, "Emeklilerin geçinemediğini ifade eden Akşener, "Seçime kadar bayram ikramiyesini 7 bin liraya çıkaracaksın. Emeklilerin tümüne 11 bin TL seyyanen zam yapacaksın. En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceksin. Seçime kadar bunu yapacaksın. İsterse emekliler sana oy versin. Ama yapmadığın takdirde emeklilerin oyuna talibim. Ondan sonra görün bakalım nasıl oluyormuş işler" şeklinde konuştu.

Iyi Parti Akşener

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

Son olarak, İYİ Parti Uşak Belediye başkan adayı Muhammet Gür'ü öven Akşener, "Çalmayacak, çaldırmayacak, insan kayırmayacak, liyakata dikkat edecek. Ben kendisine kefilim. Muhammet kesinlikle bunu yapmayacak" dedi. Akşener, iftarını açtıktan sonra kentten ayrıldı.

Muhabir: Ece YILDIRIM