BİM'e bu hafta verandalı Tiny House geldi BİM'e bu hafta verandalı Tiny House geldi

Mersin'de Tavuğa Tecavüz Skandalı! Ünlü Sanatçı Haluk Levent İçin Çağrı

Mersin’in Toroslar ilçesinde yaşanan şok edici bir olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, yabancı uyruklu bir şahsın bir tavuğa tecavüz ettiği iddia ediliyor. Olaya ilişkin Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, zanlı gözaltına alındı.

Mahalle muhtarı ve polis ekiplerine yapılan şikayetler üzerine harekete geçen Mersin Emniyet Müdürlüğü, olayın gerçekleştiği bölgede inceleme başlattı. İddialara göre, cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine ünlü sanatçı Haluk Levent de konuya dikkat çekti. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olayın gerçekleştiği yerle ilgili bilgi sahibi olanların kendileriyle iletişime geçmelerini istedi.

Görüntülerin şiddet içerikli olduğu ve izleyenleri rahatsız ettiği belirtilirken, olayın ardından tutuklama talebiyle Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S. isimli şahıs, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli, emniyetteki ifadesinde, "bir anlık hislerinin kurbanı" olduğunu iddia etti.

Ünlü sanatçı Haluk Levent'in de dikkat çektiği olay, kamuoyunda geniş tepkiyle karşılandı. Levent, yaptığı paylaşımda, "Mersin'de tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizimle irtibata geçsin lütfen. Büyük ihtimalle ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşa'daki çiftlikte ameliyata alabiliriz." ifadelerini kullandı.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma sürerken, kamuoyundan gelen tepkilerin ardından olayın aydınlatılması için çalışmaların hızlandırıldığı belirtildi.

Kaynak: Bülten