Haziran 1975 tarihinde İstanbul'da doğan Mesut Üner, Selanik göçmeni bir ailenin çocuğudur. İlköğrenimini Muratbey'de tamamlayan Üner, orta öğrenimini Çatalca Ortaokulu'nda ve lise eğitimini Çatalca Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Uluslararası Amerikan Üniversitesi Mimarlık bölümünde almıştır.

Kariyerine 1999-2009 yılları arasında Tepecik Belediyesi İmar ve Şehircilik biriminde başlayan Mesut Üner, 2009-2011 yılları arasında Büyükçekmece İmar Şehircilik Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Bu süreçte şehircilik alanında önemli deneyimler kazanan Üner, Çatalca ilçesinin yerel kalkınmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi Roblox yasaklandı mı? Roblox ne zaman açılacak? Açıklama Geldi

Mesut Üner, futbol ile de yakından ilgilenmiş ve 10 yıl boyunca Muratbey Futbol Kulübü'nde, 6 yıl da Çatalca Spor'da futbol oynamıştır. Aynı zamanda 3 dönem boyunca Muratbey Esin Ovacık İlköğretim Okulu Aile Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Çatalca Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mesut Üner, köklü geçmişi ve güçlü vizyonu ile Çatalca'nın geleceğine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca, Üner'in Selanik göçmeni bir aileye mensup olması, yerel kimliği ve kökeni ile öne çıkmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ