Arslan’ın ilk ziyaretçileri, yaşamını yitirmiş ülkücü aileleri ve Taş Medreseli ülkücüler oldu. Başkan Arslan’ı tebrik eden ziyaretçiler, kendisine desteklerini sundu. Ziyarete, yaşamını yitiren Ali Köleoğlu’nun eşi Rukiye Köleoğlu, Haşim Yıldırım’ın kızı Nazmiye Yıldırım, Hidayet Yılmaz’ın kardeşi Şaban Yılmaz, Nuri Bahadır ve İsmail Bahadır ailesinden  Mehmet Bahadır, Mesut Akkalem’in oğlu Necmettin Akkalem, Sebahattin Güldalı’nın kardeşi Sedat Güldalı, Osman Uğur Özaydın’ın yeğeni Uğur Özaydın, Yahya Aktaş’ın kardeşi Mehmet Ali Aktaş, Zeki Kaya’nın oğlu Tuğrul Kaya, Şakir Balta’nın oğlu Muhterem Balta ve Taş medreseli ülkücülerden İsmail Ağır, Cafer Oral, İbrahim Doğan, Uğur Coşkun, Yüksel Ayan’ın kardeşi Ali Ayan katıldı.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, “Bizler şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak, onların ideallerini gerçekleştirmek için kararlıyız. Ülkücü şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, onların azim ve kararlılığını gelecek nesillere aktarmak için çaba göstereceğiz. Şehitlerimizin emaneti olan bu kutlu bayrağı daha yükseklere taşımak için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Mazbatamızı aldığımız ilk gün hayırlı olsuna gelen kıymetlilerimiz Ülkücü Şehitlerimizin ailelerine şükranlarımı sunarım. Ayrıca ömürleri zindanlarda geçen ama davamıza olan sadakatlerinden bir gün bile vazgeçmeyen, Türk milletinin dirliği, birliği ve bağımsızlığı için, bayrağımızı yere düşürmemek için mücadele eden, uzun yıllar taş duvarlar ve demir parmaklıklar arkasına hapsedilen fakat oraları medreseye çeviren Yusufiyeli ağabelerimize de ziyaretleri için teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Ziyarette yaşamını yitiren Ülkücü Aileleri adına konuşan MHP Merkez ilçe Başkanı iken Ramazan ayında Teravi namazına giderken öldürülen Haşim Yıldırım’ın kızı Nazmiye Yıldırım, “Partimizde Şehitlerimize ve davamıza layık bir yönetim ile Uşak’ta ülkücü hareket hak ettiği değeri görecektir. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kardeşimizin İl Başkanı olması bizleri mutlu etti. Ülkücü Şehit Aileleri ve Taş Medreseli kardeşlerimiz ile birlikte İl Başkanımızın ve Partimizin her zaman yanındayız. Bu birlik ve beraberliğimiz partimizi ilimizde şaha kaldıracaktır” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK