Uşak İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda görev alan ve yarışmalarda dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı. 

Öğretmenleri ile gelen öğrenciler, Müdür Yücel ile sohbet etti. Müdür Yücel öğrencileri tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Ardından hatıra fotoğrafları çekildi. 

Öğrenciler hislerini https://www.yesilsivasligazetesi.com/ ile paylaştı. 

Gül Ilkokulu Öğrencileri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde İstiklal Marşı'nı okuyan Gül İlkokulu öğrencileri Fatma Yücel ve Hazal Altın ,"duygulandım, heyecanlandım güzeldi." "Güzel hissettim. Mutluydum." dedi. 

Resim yarışması Türkiye 3.sü olan Yaşar Akar İlkokulu öğrencisi Ela Esma Selçuk, "Bu resmi yaparken çok mutluydum. Resmim Ankara'da ki sergide yer aldı çok mutlu oldum. Bir tane resmimi de Uşak İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel'e hediye getirdim." dedi. 

Ela Esma Selçuk (1)

Mehmet Emin Hoşgör Ortaokulu öğrencisi, 23 Nisan 1920 Oturumu'nda Uşak'ı temsil eden Rüzgar Sadioğlu, "heyecanlıydım biraz, güzeldi çok mutlu oldum. Katip Cevdet Bey olarak orada görev aldım. Çok güzel bir deneyimdi mutluyum" dedi.

Rüzgar Sadioğlu

Ardından Milli Eğitim Müdürü Yücel, "Sevgili öğrencilerimiz, Mehmet Emin Hoşgör Ortaokulundan Rüzgar Sadioğlu, Gazi Meclisimizde ilimizi temsil ederek Yaşar Akar İlkokulundan Ela Esma Selçuk resim yarışması Türkiye üçüncülüğü derecesini kazanarak ve Gül İlkokulu öğrencileri Fatma Yücel ile Hazal Altın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerinde büyük bir coşku ile İstiklal Marşı’nı okuyarak bizleri ziyadesiyle memnun ettiler.

Halil Yücel Uşak

Uşak’ta tütün üreticilerine ilkyardım eğitimi verildi Uşak’ta tütün üreticilerine ilkyardım eğitimi verildi

Kişisel bilgi ve becerilerini, yeteneklerini en güzel şekilde gösteren bu öğrencilerimiz gibi tüm öğrencilerimiz de ülkemizi en güçlü ve saygın milletler düzeyine taşıyacak, hiç bitmeyen merak ve araştırma arzusu, okullarında edindikleri bilgi ve donanımla Türkiye Yüzyılımızın umudu olacaklardır.

Tüm öğrencilerimizi elde ettikleri dereceler ve layıkıyla yerine getirdikleri görevler vesilesiyle kutluyor, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan öğretmelerimizi ve kıymetli velilerimizi de tebrik ediyorum." dedi. 

Muhabir: Ece Yıldırım