Yıllardır Uşak tekstil OSB’de üretim yapan Muratbey Peynirleri, 2022'de Misto peynirle, 2023'te ise Plus Kaymaklı ürünleriyle aldığı ödüllere, 2024 yılında da İnovatif Ürünler Kategorisi'nde birinciliği CheeseKöfte – Peynirden Köfte ürünüyle bir yenisini ekledi.

Muratbey

Muratbey Firması tarafından ödüllerle ilgili yapılan açıklamada; “Güvenilir Ürün Platformu tarafından düzenlenen "Güvenilir Ürün Zirvesi"nde bu yıl da büyük bir başarıya imza attık. İnovatif Ürünler Kategorisi'nde birinciliği CheeseKöfte – Peynirden Köfte ürünümüzle kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
CheeseKöfte, peyniri köfteyle birleştirerek benzersiz bir lezzet ve sağlıklı bir alternatif sunuyor. Bu inovatif ürünümüz, geleneksel köftenin doyuruculuğunu peynirin zengin besin değerleriyle buluşturuyor. Muratbey olarak, sağlıklı ve güvenilir gıdaya olan talebin arttığı bu dönemde, her yaş grubuna hitap eden ve bağışıklığı güçlendirecek lezzetler sunmaya devam ediyoruz.

Uşak milletvekilleri arasında Stat polemiği yaşanıyor Uşak milletvekilleri arasında Stat polemiği yaşanıyor

2022'de Misto peynirle, 2023'te ise Plus Kaymaklı ürünümüzle aldığımız ödüllere bu yıl bir yenisini eklemiş olmaktan gururluyuz. Ürünlerimizi 5 kıtaya ihraç ederek, dünya çapında Muratbey peynirleriyle "Peynirin Dayanılmaz Cazibesi"ni yaymaya devam edeceğiz” denildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ