AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından biri olan Mustafa Günaydın'ın özgeçmişi ve hayatı:

Mustafa Günaydın, 29 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul Bayrampaşa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Günaydın, Nişantaşı Üniversitesi'nden İç Mimarlık, Anadolu Üniversitesi'nden Sosyoloji bölümlerinden mezun olmuş ve çift dal lisans eğitimi ile Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi dalında yüksek lisansını tamamlamıştır.

CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'de Cami Temel Atma Törenine Katıldı: CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'de Cami Temel Atma Törenine Katıldı:

Mustafa Günaydın, 1957 yılında kurulan Tekstil ve İnşaat firmasının ikinci kuşak temsilcisidir ve firmanın yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenmektedir. Aynı zamanda Beylikdüzü ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti, Kızılay, Yeşilay gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.

Siyasi kariyerine 2009-2014 yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak başlayan Günaydın, 2019 yerel seçimlerinde Beylikdüzü ilçesinden Büyükşehir Meclis Üyesi adayı olmuştur. Ayrıca, 1 Şubat 2021 tarihinde yapılan Beylikdüzü 4. Olağan Kongresi'nde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı olarak görevine seçilmiştir.

Mustafa Günaydın, evli ve üç çocuk babasıdır, ayrıca bir torunu bulunmaktadır. Beylikdüzü ilçesindeki siyasi ve sosyal görevleriyle tanınan Günaydın, yerel yönetimdeki deneyimleriyle AK Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olarak seçmenlerle buluşmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ