Kavgaya İş Makinasıyla Geldi Ortalık Savaş Alanına Döndü Kavgaya İş Makinasıyla Geldi Ortalık Savaş Alanına Döndü

Güran, itirafçı olarak gösterilen Nevzat Bahtiyar'ı suçlayarak, onun kızına para vererek kendisine alıştırdığını iddia etti.

Arif Güran, A Haber'e özel olarak verdiği demeçte, "Nevzat Bahtiyar'a itirafçı denilmesi yüreğimi acıtıyor. Kızım o gün evimizin bulunduğu boş alana çıkmadı" diyerek, olayın seyrine dair önemli bilgiler sundu.

Güran, "Narin'i Nevzat sakladı. O gün orada kırmızı bir araba da yoktu. Kızım tepeye çıkmadı. O cani birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış" şeklinde konuştu. Nevzat Bahtiyar’ın, Narin’i bir avluya götürüp orada sakladığını iddia eden baba, "O adam, benim evimin yakınındaki ahırın kapısından kızıma ulaşmış olabilir" dedi.

Devletin suçluları bulacağına inandığını belirten Güran, "Devlet elinden geleni yapıyor ve bu olayı çözmekte kararlıdır" ifadelerini kullandı. "Kameralar her şeyi gösterecek" diyerek, olay yerindeki güvenlik kameralarına dikkat çekti.

Baba Arif Güran, "Şu an devlet yetkililerinden haber bekliyoruz. Ailemle ilgili bir suç varsa, devlet cezasını vermelidir" diyerek, hukukun doğru işlemesini umduğunu ifade etti.

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, baba Güran’ın iddiaları, olayın aydınlatılması açısından önemli bir tartışma yaratıyor.

Kaynak: Bülten