Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesine dayanarak yeni personel alımı yapacak. Toplam 10 sözleşmeli personel alımında, lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3), ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93), ve ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanları esas alınacak.

Başvuru yapacak adaylardan aranan genel şartlar arasında Devlet Memurları Kanunu'na uygunluk, askerlik hizmeti, sağlık koşulları, çeşitli KHK'ler ile kamu görevinden çıkarılmamış olma, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamış olma gibi kriterler bulunmaktadır. Ayrıca, sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre belirli nitelikleri taşıyan adaylar arasından seçim yapılacak.

I M G 1282

Çalışma şartlarına dair bilgiler de paylaşılmıştır. İstihdam edilecek canlı model, 2024 yılı için eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında 2024 mali yılı ile sınırlı olarak çalıştırılacak. Çalışma süresi, eğitim ve öğretim süresiyle uyumlu olacak şekilde günde 5 saati geçmemek kaydıyla 2024 mali yılı ile sınırlıdır. Mali ve sosyal haklar, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde düzenlenecektir.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Başvuru süreci ve detaylarıyla ilgili bilgiler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde duyurulacaktır.

Editör: Seher ZEYBEK