Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Merkezi’nde yaşanan ve deprem etkisi yaratan olaylar yaşanmıştı. Önce Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kendisi ve Genel Başkan Meral Akşener ve ailesinin para trafiğinin ve mal varlığının araştırılmasını talep eden bir dilekçeyi TBMM Başkanlığına sunmuştu.

Hemen ardından Antalya Milletvekili Poyraz’ın Akşener’in arkasından olumsuz ifadeler kullandığı iddiası ortaya atılmış, Genel Başkan Akşener; “Arkamdan hançerlendim” demişti.

Uşaklılar bu akşam balık yiyecek Uşaklılar bu akşam balık yiyecek

Partinin ağır toplarından Durmuş Yılmaz ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem’in istifaları art arda gelmişti.

Sosyal medya sayfasından partisinde yaşanan olayları değerlendiren İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Sözver Obalı; “İYİ Partimize operasyon yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz siyaseti milletimizle yapacağız. Milletimize siyaset yapmayacağız. Bizler salon siyasetçileri değiliz. Sokaklar bizi, biz sokakları iyi biliriz. 31 Mart seçimlerinde hür ve bağımsız olarak adaylarımızla teraziye çıkacağız. Milletimizi ittifak kıskacından kurtarmak için 3. yol açacağız...

TÜRK milletine selam olsun” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK