Çılgın Sayısal'da Milyonerler Festivalinde bir talihli 11 milyon 840 bin 683 TL ikramiye kazandı. Çılgın Sayısal'da Milyonerler Festivalinde bir talihli 11 milyon 840 bin 683 TL ikramiye kazandı.

Oyuncu Defne Joy Foster'ın neden öldüğü ve Defne Joy Foster'ın ne zaman, hangi tarihte öldüğü merak ediliyor. Defne Joy Foster kimdir, kaç yaşında öldü ve Defne Joy Foster yabancı mı sorular yanıt arıyor. Sihirli Annem dizisindeki Eda kaç yaşında öldü ve Defne Joy Foster'ın ölüm nedeninin ne olduğu yeniden gündeme geliyor. Peki, Defne Joy Foster hangi yılda öldü? Defne Joy Foster'ın çocuğu kaç yaşında ve oyuncu Defne Joy Foster'ın neden, nasıl ve kaç yaşında öldüğü merak ediliyor. Defne Joy Foster kimdir, nereli ve Defne Joy Foster ne zaman patlak verecekse yeniden gündeme geliyor. Defne Joy Foster'ın yabancı mı, neden öldüğü ve Defne Joy Fosternasıl'ın patlaması araştırılıyor. Defne Joy Foster kimdir, ne zaman öldü? Oyuncu Defne Joy Foster nasıl öldü, kaç yaşında ve hangi anda öldü?

DEFNE JOY FOSTER NE ZAMAN ÖLDÜ?

2 Şubat 2011'de Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'da Yazar Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'ın evinde hayatını kaybetti.

OYUNCU DEFNE JOY FOSTER NASIL ÖLDÜ?

Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni, ne kadar süreye bağlı olarak kalp krizi geçirebileceği açıklandı. Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilen Foster, son olarak Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımı üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasında yer aldı

.DEFNE JOY FOSTER HANGİ TARİHTE ÖLDÜ?

Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011'de İstanbul'da vefat etti.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979'da İncirlik'te dünyaya geldi. Eğitimine İzmir Alsancak Ortaokulu'nda başladı. Televizyon kariyerine Kral TV'de DJ olarak adım atan Foster, ardından çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yaptı ve birçok dizide rol aldı.

Haziran 2008'de Görüntü Yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile evlenen Foster, bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç'ın adını taşıyan bir oğlu oldu.

TV DİZİLERİ

1997 Ruhsar 2000 Beyaz Yalanlar 2003 Sihirli Annem 2008 Selena 2007 Hayal ve Gerçek TV PROGRAMLARI Çat Kapı Bir İş Lazım İçin Ntv Yeşil Ekran Çeyiz Show

DEFNE JOY FOSTER KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ? Defne Joy Foster 36 yaşında hayatını kaybetti.

Editör: Seher ZEYBEK