İngiltere Championship 4. Hafta: Hull City ve Bristol City 1-1 Berabere

Hull City, İngiltere Championship'in 4. haftasında Bristol City ile 1-1 berabere kalarak puanını 7'ye çıkardı. MKM Stadyumu'nda oynanan mücadelede Hull City'nin tek golünü 17. dakikada milli futbolcu Ozan Tufan kaydetti. Bristol City'nin beraberlik golü ise 62. dakikada Nakhi Wells'ten geldi.

Ozan Tufan'ın bu sezonki performansı dikkat çekiyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu maçta attığı golle birlikte sezonun gol krallığı yarışında zirveye yerleşti. Ozan Tufan, 4 maçta toplamda 4 gol kaydederek etkileyici bir performans sergiledi.

12 yaşında bir ilki başardı: Tek başına Uşak semalarında uçtu 12 yaşında bir ilki başardı: Tek başına Uşak semalarında uçtu

61 dakika sahada kalan Ozan Tufan, yerini Oscar Estupinan'a bıraktı. Hull City, aldığı 1 puanla 5. sıraya yükselirken, Bristol City ise 5 puanda kalarak 9. sıradaki yerini korudu.

Ozan Tufan'ın ligdeki performansı, gol krallığı yarışında liderliğini sürdürdüğünü gösteriyor. Hull City'nin önümüzdeki hafta Leicester City deplasmanına çıkacağı mücadele öncesinde, Ozan Tufan'ın etkileyici performansı ve attığı goller futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Editör: Seher ZEYBEK