Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu

Türk oyuncu ve model Özge Özacar, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Gazetecilik bölümünden mezun olduktan sonra, oyunculuk alanında kendini geliştirmek için İstanbul Kültür Sanat Akademisi'nde eğitim almıştır. Oyunculuk konusundaki yeteneklerini geliştirmek adına Merve Taşkan, Bahar Kerimoğlu, Harika Uygur ve Megan Kampisi gibi deneyimli oyuncu koçlarından dersler almıştır. Ayrıca, ünlü yönetmenler Zeynep Günay Tan ve Hilal Saral ile atölye çalışmalarına katılmıştır.

Oyunculuk kariyerine reklam filmleriyle başlayan Özge Özacar, Avea, Fibabank ve Coca Cola ets tur  gibi önemli markaların reklam kampanyalarında yer almıştır.

Televizyon kariyerine ilk adımını 2015 yılında Star TV'de yayınlanan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde canlandırdığı Müge karakteriyle atmıştır. Ardından, birçok televizyon dizisinde rol alan Özacar, Puhu TV'de yayınlanan "Seyyar" dizisinde Çiğdem karakterine, beIN CONNECT’te yayınlanan "Hayaller ve Hayatlar" dizisinde Mehveş karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Disney+ platformunda yayınlanan "Bursa Bülbülü" filminde Arzu karakterini canlandırmıştır.

Özge Özacar'ın başarılı oyunculuk kariyerine ek olarak, 2019 yılında "O Ses Türkiye" yılbaşı özel bölümüne konuk olarak da yer almıştır.

İngilizce ve Fransızca dillerinde iyi seviyede iletişim kurabilen Özge Özacar'ın, genç yaşına rağmen çok sayıda projede yer alması ve başarılı performansıyla dikkat çekmektedir.             Özge Özacar Kim1

  • 2019 – Sevgili Geçmiş (TV Dizisi)
  • 2019 – Hababam Sınıfı Yeniden (Sinema Filmi)
  • 2017 – Lise Devriyesi (TV Dizisi)
  • 2016 – Oyunbozan (TV Dizisi)
  • 2015 – Küçük Tatlı Yalancılar (TV Dizisi
  • 2024 -Kızılcık şerbeti (TV Dizisi )
Kaynak: Haber Merkezi