13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler! 13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler!

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır; Özgür Özel'in, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulu'na hitap ettiği olağanüstü toplantıya katılamamasına açıklık getirdi.

Özguruzell (3)

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, TBMM Genel Kuruluna hitap ettiği özel oturum sonrası açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel''in ayağının kırıldığını açıkladı. 

Özgür Özel-1

Ali Mahir Başarır

Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek. Burada olmayı çok istiyordu. Çünkü o da Filistin'in haklı mücadelesine sonuna kadar destek verdi. Buradan da bir kez daha iletiyoruz: Filistin halkının, Filistin devletinin bağımsızlığını ve işgalci İsrail'in bu tutumunu kınıyoruz Bunları aslında kendisi söyleyecekti ama böyle bir kaza oldu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sabah konuyu söyleyecektik ama toplantı önemli olduğu için toplantıdan sonra açıklamayı doğru buldum" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi