Yalım’a “O yapsa yapsa otel yapar” diyerek tartışmanın fitilini ateşleyen AK Parti İsmail Güneş’e Yalım; “Evet ben otel yaptım. Akaryakıt istasyonu kurdum. Hayrıma okul yaptım. Peki, sen ne yaptın Sayın Güneş?” diye sormuştu.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/usakli-vekiller-gunes-ve-yalim-fena-kapisti

İsmail Güneş, yapılanların listesini tek tek çıkarak Özkan Yalıma'a yanıt vermişti. 

Güneş’ten Yalım’a yanıt; “Uşak için neler yapmadık ki?”

Bugün ise Özkan Yalım Gediz kavşağını gündeme getirerek İsmail Güneş'e seslendi. Yalım, "Sayın vekilimiz İsmail Güneş, geçen hafta açıklama yapmıştı. Yaparsa Yalım sloganına bizi taklit ediyor. Özkan Yalım yaparsa otel yapar demişti. Sayın İsmail Güneş sen cebinden hiçbir şey yaptırmadın. Yaptığın yazılı açıklamada cebinden hiçbir şey yaptırmadığını kendin de beyan ediyorsun. Ben Dursun Yalım Fen Lisesi’ni yaptırdım. Bunca oteli yaptırdım. Bunca iş yerini yaptırdım. Bunca iş yerinde de insanlarımız çalışıyor. Evlerine, çoluğuna, çocuğuna ekmek parası kazanıp götürüyorlar. Ama sen hiçbir şey yapamadığını, cebinden hiçbir şey yapamadığını kendin de açıklamış oldun. Ben şimdi senin devlet gücüyle yani neler yapıldığını yazmışsın ya ben o yazdıklarının karşılığında yaptıramadıklarını veya yapılanların eksiklerini şimdi sana göstereceğim.

Gediz Kavşağı

Yanlış botoks ölüme kadar götürüyor! Yanlış botoks ölüme kadar götürüyor!

Biz neredeyiz şu anda? Gördüğünüz gibi Gediz kavşağı, OSB Kavşağı’ndayız. Bu yol şu anda ölüm kavşağı oldu. Birçok insan burada kaza yapıyor. Ey İsmail Güneş, Buranın köprüsü nerede köprüsü? Köprü, tünel, viyadük ilk önce yapılır. Daha sonra yollar birleştirilir, ondan sonra açılır. Yani siz çevre yolunu açmadan ilk önce bu köprüyü yapacaktınız. Bu köprüde olası bir can kazası sizin sorumluluğunuzdadır. Çünkü bu köprü yapılmadan bu yolu açmak gerçekten vicdansızlıktır. Vatandaşın hem canına hem malına kastetmektir. Bir an önce bu yolun yapılmasını, bir an önce bu köprünün yapılmasını acilen talep ediyorum. Bir an önce çalınan bu köprüyü geri yerine getirin. Vatandaşın can ve mal kaybına daha fazla sebep olmayın diyorum.” Dedi.

Muhabir: Ece Yıldırım