Uşak'ta ve tüm Türkiyede yaygınlaşan ve günümüzde hem pratikleşen hemde firmaların rekabetinden dolayı uygun yemek fiyatlarından dolayı siparişleri gün geçtikçe 7'den 70 'e tercih edilmektedir.

Hayat hızlılığında bizlere büyük kolaylık ve pratiklik kazandırsada diğer taraftan bu işlerle uğraşan moto kuryeler okadar tehlikede  hava şartlarında bizler sıcacık evlerimizden veya işyerlerimizden çıkmak için istemez iken bu görevi üstlenen Uşak'ta ve Türkiye'de binlerce çalışan moto kurye  var.

Paket servisi yapanlar her gün farklı tehlikeyle karşı karşıya kalmaktadır.  Hızlı servis müşteri memnuniyeti için sıcak servis  gereken yemeği sorunsuz ve sıcak servis yapmak için canını hiçe sayan   çalışan moto  kuryeler  bu durumda bi hayli zorlanıyorlar.

Uşaklı Kadın Muhtar Başkana mahallelisini dinletecek Uşaklı Kadın Muhtar Başkana mahallelisini dinletecek

Uşak'ta her geçen  gün gettikçe artan trafik yoğunluğu   kış aylarında daha da artan  trafik  yoğunluğu  okul servisleri,özel araçlar ve işçi servisleri birleşince artık dakikalarca trafikte beklenmeye mecbur  bırakıyor. Hızlı servis için Moto kuryelerin işleri daha da riskli hale getiriyor.Yollardaki sıkıntılı  çukurları yüksek kasisler yanlış park edilen araçlar  araç sahiplerin  dikkatsizliği kış koşullarıda buzlu yollar gibi  bu mesleği daha da zorlaştırıken kazalarda kaçınılmaz hale gelmektedir 

Kaynak: iha