Prof. Dr. Celal Şengör, yapay zekanın sorularını yanıtladığı bir programa konuk oldu. Türkiye'nin geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Şengör,"Bu 20 senelik Ak Parti iktidarı ve öncesinde dine baskın önem verenler nedeniyle Türkiye'nin istikbali kapanmıştır. Türkiye'nin artık sonunun belli olduğunu ve 30-40 yıl içinde Türkiye olmayacağını" ifadelerini kullandı.

104 Samsung çalışanı gözaltına alındı.! 104 Samsung çalışanı gözaltına alındı.!

Celal Şengör Açıklama (1)

Profesör Şengör, HT Bilim Tarih Felsefe kanalındaki bir programda, gelecekte gerçekleşecek jeolojik değişimler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şengör'e göre, 10 milyon yıl sonra Yeni Pangea'nın oluşumu gerçekleşecek ve bu süreçte Akdeniz'in tamamen kapanacağı ve yeni bir dağ kuşağının ortaya çıkacağını öngörüyor.

Bu değişimlerin zaten başladığını vurgulayan Şengör, şunları söyledi: "10 milyon yıl sonra Libya ile sınırlarımız birleşiyor. Bugünkü hızla gidip Libya ile birleşiyoruz ve Doğu Akdeniz yavaş yavaş kapanıyor"

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), öğretim üyeleri Prof. Dr. Celal Şengör'ün konuk olduğu programda sarf ettiği sözlerle ilgili idari soruşturma başlattı

Kaynak: Haber Merkezi