Arda Güler, 25 Şubat 2005'te Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 

İspanya Süper Kupası'nda heyecan dorukta! Arda Güler'ün formasını giydiği Real Madrid ve Çağlar Söyüncü'nün başarılı performans sergilediği Atletico Madrid, Süper Kupa yarı finalinde karşı karşıya geliyor. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek 4'lü turnuvada gerçekleşecek bu kritik mücadele, futbolseverleri büyük bir heyecana sürüklüyor.

Paris'te  Madalya Kazanan Milli Sporcu Nazmiye Muratlı, Hatay’da Coşkuyla Karşılandı Paris'te Madalya Kazanan Milli Sporcu Nazmiye Muratlı, Hatay’da Coşkuyla Karşılandı

Milli futbolcular Arda Güler ve Çağlar Söyüncü, ilk kez karşı karşıya gelecekleri bu mücadelede takımlarını finale taşımanın peşinde.

Real Madrid - Atletico Madrid maçı, 10 Ocak Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak ve Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Diğer yarı final mücadelesi ise Osasuna ve Barcelona arasında gerçekleşecek.

İspanya Süper Kupası'nın finali, 14 Ocak Pazar günü gerçekleşecek ve galip gelen takım, Osasuna - Barcelona maçının galibiyle kupa için kıyasıya bir mücadele verecek.

Arda Güler Kadroda!

Real Madrid cephesinden yapılan açıklamaya göre, milli futbolcu Arda Güler, maç kadrosuna dahil edildi. Arda Güler, İspanya Süper Kupa yarı finalinde forma giymeye hazır.

İlk 11'ler Belli Oldu

Real Madrid İlk 11'i:

  • Kaleci: Kepa
  • Savunma: Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy
  • Orta Saha: Valverde, Tchouameni, Modric
  • Forvet: Bellingham, Vinicius, Rodrygo

Atletico Madrid İlk 11'i:

  • Kaleci: Oblak
  • Savunma: Savic, Gimenez, Hermoso
  • Orta Saha: Llorente, De Paul, Koke, Saul
  • Forvet: Lino, Morata, Griezmann

İlerleyen Dönemdeki Karşılaşmalar

Kazanan takım, turnuvada finale yükselecek ve Barcelona-Osasuna maçının galibiyle karşılaşacak. Ayrıca, Real Madrid ve Atletico Madrid, İspanya Kral Kupası'nda bir kez daha kozlarını paylaşacak. İki takım, 18 Ocak'ta karşılaşacakları mücadelenin ardından şubat ayının ilk haftasında ligde bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Editör: Seher ZEYBEK