Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

Uşak üniversitesi ile arasında yaklaşık 2kilometre mesafe bulunan Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin Bir Eylül yerleşkesi ile yurt arasında gidip gelmekte zorlandığını kaydeden Rektör Savaş, bu arada otobüs seferleri olmasını ve üniversite içerisinde dolaşan bir ring aracını Başkan Çakın’dan talep etti.

Üniversitenin çalışmaları hakkında da bilgi veren Rektör Savaş, “Biz Uşak Üniversitesi olarak diş hastanemizin 16 bin metrekare inşaatına inşallah başlayacağız. Daha önce ihaleye çıkmıştık. Ama iptal olmuştu. Şimdi yeniden ihaleye çıkıyoruz.

Uşak üniversitesi olarak 15 gün önce eğitim ve öğretime başladık. Günden güne gelişen ve büyüyen bir üniversitemiz var. Öğrencilerimiz de çok mutlu. Sayın Belediye Başkanımızda hazır buradayken iki problemimizi kendilerine iletmek istiyorum.

Latife Hanım Kız Yurdu ile üniversite arasında ulaşım sorunumuz var. Bir de üniversite içerisinde bir ring sorunu yaşıyoruz. İnşallah belediyemiz bu problemlerimizi en kısa zamanda hallederse öğrencilerimiz daha mutlu olacak. Öğrencilerimiz, bizim için çok önemli, Uşak için çok önemli, geleceğimiz için çok önemli. Ben, öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve mutlu olmalarını sağlama için Uşak’taki kamu kurum ve kuruluşların ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK