Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Edinilen bilgilere göre, Uşakspor AŞ Kulüp Başkanı Ural Aküzüm, karşılıklı anlaşma sonucu Uşakspor AŞ Kulüp Başkanlığını Serhat Pekmezci’ye devretti. Çiçeği burnunda Başkan Serhat Pekmezci, ilk hedefinin Uşakspor’un borçları yüzünden getirilen transfer yasağını kaldırmak olduğunu açıkladı.

Futbolculuk yıllarından bu yana Uşak’ın bir futbol şehri olduğunu iyi bildiğini belirten Pekmezci, Uşakspor’u layık olduğu sıralara taşımak için 24 saat çalışacaklarını belirtti.

Pekmezci, alt yapıdan yetişen gençlerle deneyimli oyuncuları bir araya getirerek iyi bir takım kurmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

SERHAT PEKMEZCİ KİMDİR?

Serhat Pekmezci 1977 yılında Kocaeli’nde doğdu. Futbol yaşamına İzmir’de başladı. Denizlispor’da profesyonel olarak top oynadıktan sonra genç yaşta futbolu bıraktı.

Celal Bayar Üniversitesi Antrenörlük bölümünü bitiren Pekmezci, Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi’nde Futbol Yönetimi üzerine yaptı.

İzmir Altınordu Futbol Akademisi’nde Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü gibi futbolcuları Türk ve dünya futboluna kazandıran Pekmezci, 2018 yılında Fenerbahçe alt yapısına geçerek burada da Arda Güler’i keşfetmişti.

Muhabir: SALİH KILINÇ